Method FaceRelax női alkalmak

 

Dobd le az összes elvárást, aminek meg kell felelned!

Vesd le a szerepeidet, és fürdőzz a szeretet és a harmónia érzésében.

Élvezd, hogy csak te vagy, és a női kör.

Pont úgy vagy jó, ahogy vagy, aki vagy. Itt szépülsz és ellazulsz, a végén pedig magaddal viszed a harmónia mindent átjáró érzését.

N

Természetes

N

Harmonikus

N

Nőies és elegáns

N

Testre és lélekre egyaránt hat.

Csak Te és a Lelked.

Hogyan működik, mi történik?

 

Kizárólag hölgyeknek szóló, kozmetikus által vezetett, kiscsoportos meditációs kozmetikai kezelés, kiváló minőségű natúr- és biokozmetikumokkal.

Miért nem hagyhatod ki?


– Mert fontos a szépséged és a lelked harmóniája.
– Mert tartalmas én-időt kapsz.
– Mert női körben, az energiák összeadódásával töltekezhetsz.
– Mert átélheted a békét és a nyugalmat: az arcbőröddel együtt a felborzolt idegszálaid is kisimulnak.
– Mert wellness-élményt kapsz.
– Mert hosszan ható bőrszépülést érhetsz el.
– Mert szükséged van a szeretetre ♥.
.

“Amikor megkezdődött a szeánsz, izgatottan vártam az aznapi témát. Ha azonnal nem is tudtam reagálni a témára, nagyon élveztem a ráhangolódást, azt az energiát, ami épp kialakulóban Gabi és közöttünk. Nagyon tetszett az elhelyezkedésünk is: Gabi középen, mi pedig Gabi körül félkörben, egymás mellett. Mint a Nap és a Sugarai…Olyan volt, mintha Gabi tudna egy titkot, amit majd megoszt velünk!

Kb. 10 perc után már mindenki egy hullámhosszon volt, lehetett huszonéves vagy a hatvanas éveiben járó…Ez egy újabb csodálatos érzés volt…Olyan volt, mintha ott ülnénk egy olyan helyiségben, ahol hosszú évtizedek (?évszázadok?) tudása gyűlt össze pár perc alatt, és nekünk csak egyszerűen be kell engednünk a lelkünkbe!
A beszélgetés után jött az arcápolás biokozmetikumokkal. Bennük gyümölcsök, virágok, levelek esszenciái – hát mondanom sem kell, imádtam!

A tudat, hogy ilyen „nagyon jó energiájú” – avagy nem állatokon kikísérletezett, kőolajszármazékokkal teli – krémeket használunk, volt a hab a tortán…Ó nem, ezt a titulust inkább megtartom a relaxációnak:…nem vicc, a 15 perc alatt pihentem 8 órát!”

– Szabó-Lits Bernadett –

“FaceRelax egy különleges élmény testnek és léleknek egyaránt. Miközben csudajó biotermékekkel kényeztetjük magunkat, Gabi a lelkünket is ápolja.

Eddig mindig nagyon gyorsan ment az egymásra hangolódás, annak ellenére, hogy a csapat tagjai nem nagyon ismerték egymást. Úgy éreztem, hogy itt mindenki le tudja vetkőzni a gátlásait, illetve a szerepeit (mint anya, feleség, társ, vállalkozó, vagy alkalmazott) és pusztán mint a nagybetűs NŐ tud jelen lenni. Természetesen a lágy zene, Gabi kellemes orgánuma, és maga az arcápolás lépései is nagyban hozzájárulnak ehhez. A végén kívül-belül megtisztulva, feltöltődve távozott mindenki.

Hölgyek, bátran próbáljátok ki, nem fogtok csalódni!”

– Anita –

“Nekem azért volt szimpatikus, mert amikor Betti hazajött, azt láttam rajta, hogy ami történt, akármi is legyen az, jó érzésekkel töltötte el. Új élményeket kapott és főleg egy jó közegben volt.

Számomra fontos, hogy ha az ember az otthonán és a munkahelyén kívül tölt el időt, az minőségi és ne elfecsérelt idő legyen. Persze kell olyan is, de inkább az előbbi felé billenjen a mérleg.

Az itthoni (nyilván kozmetikázott) élménybeszámolókból pedig úgy tűnt, itt minden megvalósult, ami egy nő “énidejét” tökéletessé teheti: jó társaság, test és lélekápolás, pasimentes zóna és ebből adódóan sokkal nyitottabban mehetett a női témák fejtegetése. Szóval ennek itthon is éreztem a pozitív hatását.
És ezt tényleg így is éreztem, szóval ez nem csak duma.”

– Szabó-Zoltán férj –

My Practice

Location

1234 Divi St. #1000
San Francisco, CA 94220

Make an Appointment

Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat

Open Hours

Monday – Friday: 10am – 6pm
Saturday: 3pm – 6pm